Ještě jednou se vracíme k autobusové události roku, kterou je bezpochyby veletrh CZECHBUS. Prodej autobusu značky ISUZU po několika letech útlumu zažívá nyní znovu skutečný boom v celé Evropě Českou republiku nevyjímaje. O malé ekonomické autobusy s délkou do osmi metrů v městském i turistickém sektoru roste násobně zájem dopravních společností, ale i individuálních dopravců i dalších nejrůznějších organizací.

Expozice autobusů ISUZU na veletrhu CZECHBUS 2023

Ve zdravém stylu na stánku TURANCAR ISUZU BUS

Viktor Wiesner při jednání se zákazníky

Zleva, Viktor Wiesner a Viliam Turan

Na před měsícem skončeném veletrhu CZECHBUS v Praze představila společnost TURANCAR CZ celkem pět modelů ISUZU, tři městské NovoCiti Life v různých provedení a dva turistické midibusy Novo Ultra a Turquoise. Největší zájem dopravců byl o městská provedení, která u ISUZU představují nejnovější modely midibusů řady NovoCiti Life nové generace se stoprocentní autobusovou konstrukcí. Autobusy byly navrženy na základě přísných zadávacích kritérií ve vývojovém centru Anadolu ISUZU.

Expozice autobusů ISUZU na veletrhu CZECHBUS 2023

Nový NovoCiti life zaplnil mezeru na trhu v příslušném segmentu a díky tomu se již úspěšně zařadil do flotil mnoha českých dopravců. V expozici TURANCAR vynikal midibus v nápadném modro žlutém provedení pro nový městský dopravní podnik v Teplicích.

Předání autobusů ISUZU NovoCiti Life novému dopravci Městská doprava Teplice, který zahájí provoz 1.1.2024.