ISUZU 12 let partnerem veletrhu CZECHBUS

 

Společnost TURANCAR CZ, výhradní distributor autobusů ISUZU, je od počátku vzniku veletrhu CZECHBUS v roce 2010 jeho významným partnerem se stoprocentním autorským podílem na počátku projektu a hlavně prvotní myšlenkou na jeho realizaci. CZECHBUS je v současné době jediným dopravním veletrhem v Česku. Již dnes můžete opět v ulicích potkat autobusy ISUZU s reklamou upozorňující na tuto mimořádnou událost s dopravní tématikou.

Minibus NovoCiti Life propaguje veletrh CZECHBUS 2023

Autobus ISUZU s reklamou veletrhu CZECHBUS, mimo jiné,  také vozil návštěvníky Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

  1. ročník středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, telematiky a servisní techniky CZECHBUS, se bude konat již po třetí v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 21. do 23.11. 2023. CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B veletrhem se zaměřením na problematiku české a středoevropské silniční hromadné dopravy. Využívá rozšířené kreativní prostředky pro zviditelnění vystavovatelů a partnerů v dlouhodobém horizontu.

Zajímavé je ohlédnutí k prvopočátku samotného vzniku veletrhu. V souboru fotografií vidíte první marketingovou akci pro jeho zviditelní. Prezentace v květnu 2011, vzbudila velkou pozornost medií a byla tehdy zcela v režii společnosti TURANCAR CZ. Autobus ISUZU zavěšený na jeřábu ve výšce 50 metrů budil skutečný údiv. V té době nikdo, ani my, ještě netušil jak velkou, významnou událostí se CZECHBUS stane.

Text foto: Zdeněk Nesveda Buspress